jueves, 9 de mayo de 2013

Dimecres 29 de maig



Sortida al teatre - "El Dubte" de Sílvia Munt


http://www.teatrepoliorama.com/dubte-2013/


Dimecres 29 de maig. Reunió a les 19h a l'Estació Renfe de Vilanova i la Geltrú, sortida des de la mateixa estació amb autocar (cadascú es fa càrrec del seu entrepà i beguda).

Preu:
Autocar i entrada al teatre seient butaca-platea per 32€ per persona.

Pagament:
S'haurà de fer efectiu abans del dimecres 22 de maig.
Les places són limitades.

Informació de l'obra i dels actors:

Una obra clau del teatre contemporani americà de John Patrick Shanley que torna al Teatre Poliorama dirigida per Sílvia Munt. El muntatge teatral, compta amb uns protagonistes excepcionals: Rosa Maria Sardà, Ramon Madaula, Nora Navas i Mar Ulldemolins.
El text de Dubte, narra com una monja d’una escola dels anys 60 al Bronx escampa la sospita que el mossèn del barri abusa sexualment d’un alumne. Dubte és un text intel·ligent i trepidant que parla sobre l’arrel de la incertesa i sobre la naturalesa mateixa de la veritat, les mil cares de la veritat que sovint es construeixen sobre la còmoda base dels prejudicis. És un bombardeig de preguntes sense respostes, una bateria d’interrogants que atorga un espai insòlit a la subjectivitat de cadascú.
Dubte  s’ha pogut veure als escenaris d’arreu del món: Singapur, Austràlia, França, Polònia, Venezuela… i ha rebut un gran nombre de premis entre els que destaquen elPulitzer de teatre i el Tony a la millor obra d’arts escèniques.
L’obra també va ser duta a la gran pantalla el 2008 amb Meryl Streep com a protagonista.

Dossier de premsa:
http://www.comedia.cat/proyectos/docu/dossierpremsa_dubte__corr_ok-7144.pdf





No hay comentarios: